Bushnell Trophy 10x42 2016 green

€ 279,99 

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 Werkdagen

Productnummer: 29757334213

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Bushnell Trophy 10x42 2016 green"

De Bushnell 10X42 Trophy 2016 Green is een verrekijker die je in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De kijker is voorzien van meerdere coatings om de meest heldere beelden en realistische kleuren te produceren. Met een vergroting van maar liefst 10x kun je de kleinste details dichtbij halen terwijl je een breed gezichtsveld behoudt.

Deze combinatie van vergroting, optica en de brede kijkhoek maakt de Trophy ideaal voor outdoor activiteiten zoals jagen, vogelspotten, boottochten en sportevenementen.

Niet alleen levert de Bushnell Trophy verrekijker superieure optische prestaties, ook de constructie laat niets te wensen over. De hele kijker wordt beschermd door een rubberen pantser voor maximale grip onder alle omstandigheden. De optische behuizing is gevuld met stikstof waardoor je geen last ondervindt bij grote temperatuurverschillen. Ook voor brildragers is het geen enkel probleem om deze kijker te gebruiken. Wil je over een langer tijdsbestek gebruik maken van de Trophy 2016? Dan plaats je de kijker eenvoudig op een statief of ander ondersteuningssysteem met behulp van een optionele adapter.