FUJIFILM X100V Zilver

€ 1.599,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 Werkdagen

Productnummer: 4547410423426

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "FUJIFILM X100V Zilver"

In tegenstelling wat onze website aangeeft is de levertijd van deze camera aangeeft onbekend.

De X100V is voorzien van een nieuwe 23 mm F2.0-lens om ervoor te zorgen dat elk detail van de X-Trans CMOS 4-sensor prachtig wordt weergegeven. 

Weerbestendigheid verschijnt voor het eerst in de X100-serie wanneer de optionele AR-X100-adapterring en het PRF-49-beschermingsfilter worden gebruikt in combinatie met de gloednieuwe lens van de X100V. 

De X100V heeft een sterk verbeterde hybride zoeker waarmee beeldmakers snel en gemakkelijk kunnen kiezen tussen de optische zoeker met een vergroting van 0,52x (OVF) of de elektronische OLED-zoeker met 3,69 miljoen dots. Met een framedekking van 95% biedt de OVF parallax-corrigerende framelijnen om een ​​ononderbroken beeld te geven van de wereld zoals die is, terwijl de EVF van de camera een real-time weergave geeft van het beeld terwijl het wordt gemaakt.

Het in twee richtingen kantelbare LCD-aanraakscherm verbergt zich achter in de camera en voegt nog een primeur toe aan de X100-serie, aangezien het intuïtieve aanraakbedieningen biedt, waardoor beeldmakers nog meer mogelijkheden krijgen om te zien, in te kaderen en te creëren.

Het hart van de X100V is de ultramoderne combinatie van X-Trans CMOS 4-sensor en X-Processor 4. Deze uitzonderlijke 26,1 MP-sensor maakt gebruik van een van achteren verlicht ontwerp om de kwaliteit en het dynamische bereik te maximaliseren, terwijl de unieke kleurenfilterarray het moiré en valse kleuren regelt zonder dat een optisch laagdoorlaatfilter nodig is. Deze uitstekende beeldvormingscapaciteit wordt aangevuld door de quad-core X-Processor 4. Deze krachtige CPU zorgt er niet alleen voor dat beelden snel en soepel worden verwerkt, maar dankzij een nieuw algoritme worden de AF-prestaties verbeterd met nauwkeurige gezichts- en oogdetectie tot -5 EV.

De quad-core X-Processor 4 is de krachtige CPU van de X100V die ervoor zorgt dat beelden snel en soepel worden verwerkt. Het helpt ook bij het verbeteren van de AF-prestaties via een nieuw ontwikkeld scherpstelalgoritme. Hierdoor werkt de X100V zo laag als -5EV, waardoor de focus gemakkelijk en snel kan worden bereikt bij weinig licht, zodat op elk moment foto's kunnen worden gemaakt.