Portret  Een goede portretfoto is meer een afbeelding van een gezicht;het laat zien wie je bent. Foto Hekkert neemt de tijd en creëert de sfeer voor een dierbare opname. 

Loveshoot


Hoe mooi is het om samen met jouw liefde op de foto te gaan. Alleen de vakfotograaf kan er een liefdevol en mooie foto van maken. 

Zwangerschap

De bolle buik, kort voor de geboorte van je kind, leent zich bij uitstek voor het laten maken van bijzondere foto’s van een bijzondere periode in je leven. Houdt die herinneringen vast door een sfeervolle foto, eventueel samen met je partner.

 

Newborn - Baby

Pril jong leven, onschuldig, kwetsbaar, maar vooral hartveroverend. Baby’s groeien zo snel dat het  voorbij is, voordat je er besef van hebt. Laat je baby diverse malen fotograferen om de groei te herbeleven.

Kinderen

We laten kinderen graag kinderen zijn; stoer, speels, ondeugend. Ongedwongen op de foto geeft het mooiste resultaat.

GROEPSFOTO’S

Foto van het gezin, de familie of de vriendengroep. Foto Hekkert verzorgt een creatieve opstelling en maakt op uw verzoek extra series van diverse andere samenstellingen van groepsleden.

HUISDIEREN

Altijd leuk, je huisdier vereeuwigd aan de muur door middel van een schattige foto. Kat, hond, cavia, konijn of een andere soort thuisknuffel; als het aan ligt is het altijd dierendag.