Fujifilm Fujinon XF50mm F1.0 R WR

€ 1.389,00 

Levertijd: 1-2 weken

Productnummer: 4547410435856

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Fujifilm Fujinon XF50mm F1.0 R WR"

FUJIFILM XF 50mm f/1.0 R WR is een zeer lichtsterke lens, een portret prime lens die ook prima te gebruiken is in moeilijke lichtomstandigheden en geeft een mooie onscherpe achtergrond (bokeh).

X-Mount Lens/APS-C Format
76mm (35mm Equivalent)
Diafragma bereik: f/1.0 to f/16
Om een ​​grotere scherpte en nauwkeurige weergave te realiseren wordt een asferisch element gebruikt voor het beperken van vervorming en sferische aberratie.

Twee extra lage dispersie-elementen verminderen kleurranden en chromatische aberraties om meer duidelijkheid en kleurnauwkeurigheid te bieden.
Super EBC-coating is aangebracht op individuele elementen om lensflare en ghosting te verminderen voor verbeterd contrast en kleurgetrouwheid bij het werken in sterke lichtomstandigheden.

DC-autofocusmotor is zeer geschikt voor het verplaatsen van de grote elementen en helpt bij het realiseren van snelle, nauwkeurige en soepele scherpstelprestaties.

Afgerond diafragma met negen lamellen draagt ​​bij aan een aangename onscherpe kwaliteit ten voordele van het gebruik van selectieve focus en ondiepe scherptediepte-technieken.

Een spatwaterdichte behuizing tegen water en stof (11 verschillende afdichtingen)