Ilford HP5 PLUS 120 spoel

€ 9,49 

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productnummer: 0019498629013

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Ilford HP5 PLUS 120 spoel"

HP5 Plus is een zeer gevoelige zwart-wit film, waarvan de fijne korreligheid, het uitstekende randcontrast en de hoge scherpte zorgen voor kwaliteit, briljante en genuanceerde beelden. Het biedt een grote flexibiliteit bij geavanceerde verwerking.

Deze eigenschappen maken de HP5 Plus tot een film die bij uitstek geschikt is voor het fotograferen bij weinig licht of bewegende onderwerpen. De nominale gevoeligheid van HP5 Plus is ISO 400/27°, bepaald volgens ISO-normen. Het gebruik van deze belichtingsindex maakt optimaal gebruik van de eigenschappen van de film mogelijk.

De brede breedte van deze film maakt het mogelijk om blootstellingsindexen tot EI 3200/36 te gebruiken door de ontwikkeling met een geschikte ontwikkelaar te stimuleren. De toename in contrast en granulatie die met deze techniek gepaard gaat, blijft matig en de verkregen negatieven zijn gemakkelijk te tekenen.

De hoge gevoeligheid en ongeëvenaarde flexibiliteit van HP5 Plus maakt het mogelijk om de snelste actie vast te leggen met bewezen beeldkwaliteit. De uitstekende verwerkingsprestaties zorgen voor negatieven met gedetailleerde schaduwen, genuanceerde hooglichten en matige korreligheid. De ideale keuze om het evenement in de moeilijkste omstandigheden vast te leggen.

Type film: Zwart-Wit BW