Nikon AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G

€ 329,01 

Levertijd: 1-2 weken

Productnummer: 0018208022007

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Nikon AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G"

Met macrofotografie kunt u op leuke en unieke manieren in beeld brengen wat u het mooiste vindt. Het AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G-objectief biedt een hoge resolutie en contrast van oneindig tot levensgroot (reproductieverhouding van 1:1) zodat u van extra dichtbij op onderwerpen kunt scherpstellen. Probeer het uit met bloemblaadjes, een insectenoog of de kleine teentjes van een pasgeboren baby. Verlies uzelf in de kleine details van het leven.

ONTHUL DE VERBORGEN SCHOONHEID

Scherpe beelden van oneindig tot ware grootte (1:1)

Dit standaard close-up-objectief legt vanaf elke afstand de kleinste details vast, inclusief details die met het blote oog nauwelijks zijn te ontwaren. Het is de juiste keuze voor tongstrelende voedselfoto's of gedetailleerde productopnamen. En met de continue autofocus van oneindig tot 16,3 cm (reproductieverhouding van 1:1, ware grootte) garandeert het AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G-objectief scherpte en helderheid in elke compositie.

ISOLEER UW ONDERWERPEN

Natuurlijke achtergrondonscherpte (bokeh)

Of u nu portretten maakt, voedsel fotografeert of natuuropnamen maakt, binnen of buiten, het afgeronde diafragma met 7 lamellen van de AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G creëert een prachtige, natuurlijk ogende achtergrondonscherpte (bokeh) wanneer het diafragma wijder openstaat. Selectieve scherpstelling helpt om het onderwerp te isoleren en de achtergrond onscherp te houden.

NEEM DIT OBJECTIEF OVERAL MEE NAARTOE

Ook voor prachtige landschappen en portretten.

De compacte en lichte AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G is veelzijdig genoeg om elke dag mee te fotograferen. Maak prachtige portretfoto's en adembenemende landschapsopnamen. Geniet van de schitterende resultaten in de meeste situaties, zonder van objectief te hoeven wisselen.

MEER DAN MACRO ALLEEN

Verbaas u over de details die u vast kunt leggen

Het AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G-objectief blinkt uit in het fotograferen van de natuurlijke omgeving en het maken van super-close-ups. Omdat de fijnste details worden vastgelegd, is dit het uitgelezen objectief voor landschapsfotografie.

    • Gewicht: circa 235 gram

    • Meegeleverde accessoires: Opklikbare voorste objectiefdop van 52 mm LC-52, achterste objectiefdop LF-4, zonnekap met bajonetvatting HB-61, zachte objectieftas CL-0915

Diafragma (F-F): 2,8 - 22
Diagonale kijkhoed (min): 38,85°
Diagonale kijkhoek max: 38,85°
Diameter: 6,85 cm
Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,163 m
Gewicht: 235 g
Lichtsterkte Lens: 2,8
Maat filter: 52mm