Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

€ 189,00 

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productnummer: 0018208021833

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G"

Levendige opnamen op straat of tijdens reizen. Flatteuze portretten. De veelzijdige mogelijkheden van de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G maken hem onmisbaar voor elke fotograaf die het DX-formaat gebruikt, ongeacht het vaardigheidsniveau.

Of het nu een bruisende markt is of uw eigen omgeving, leg prachtige foto's en video's vast in het natuurlijke perspectief.

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G biedt een beeldhoek die vergelijkbaar is met die van een 50mm-objectief op een full-frame camera. Het kadreren van foto's en video's voelt natuurlijk aan, omdat u beelden opneemt met een perspectief dat vergelijkbaar is met wat u met het blote oog ziet wanneer u recht vooruit kijkt. U hoeft niet te dichtbij te komen of te ver naar achteren te staan om uw onderwerp samen met een deel van de omgeving vast te leggen.

Geniet van de flexibiliteit om de hele dag te kunnen fotograferen. Het grote diafragma van f/1.8 maakt uitzonderlijk scherpe resultaten mogelijk, zelfs wanneer het licht afneemt.

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G presteert uitstekend wanneer u met het beschikbare licht fotografeert. Blijf fotograferen wanneer het schemer wordt of leg fantastische portretten vast in schaars verlichte omgevingen. Het grote maximale diafragma zorgt ook voor een helderder zoekerbeeld voor composities die nauwkeuriger zijn.

Ontsluit het geheim van zachte, onscherpe achtergronden. Isoleer uw onderwerp eenvoudig voor een indrukwekkend effect.

Het geheim van het creëren van een prachtige achtergrondonscherpte (bokeh) is met grote diafragma's fotograferen en een kleine scherptediepte creëren. Met zijn grote maximale diafragma van f/1.8 zorgt de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G voor totale controle over de scherptediepte. Of u nu foto's maakt of video's opneemt, scherpe onderwerpen op de voorgrond kunnen worden gemaakt om af te steken tegen prachtige, zachte, onscherpe achtergronden.

Stel direct en met absolute precisie scherp op onderwerpen. Of stel handmatig scherp om composities nauwkeurig in te stellen.

Nikon's exclusieve Silent Wave Motor biedt een snelle autofocus die direct handmatig kan worden bijgesteld. Met de schakelaar voor de scherpstelstand M/A kunt u tijdens het fotograferen van autofocus naar handmatige scherpstelling overschakelen door eenvoudigweg aan de scherpstelring te draaien.

Geniet van foto's en video's met rijke, levendige kleuren en een diep contrast. Fotografeer zonder u zorgen te maken over fel zonlicht of situaties met tegenlicht.

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G levert altijd schitterende opnamen. Een asferisch lenselement staat garant voor uitstekende helderheid en contrast over het gehele beeld, zelfs als u met grote diafragma's fotografeert.

Met zijn compacte afmetingen is de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G gemakkelijk voor op reis en zeer geschikt voor discrete straatfotografie.

Met een gewicht van slechts 200 gram (circa) is dit objectief met een vaste brandpuntsafstand makkelijk in het gebruik en makkelijk mee te nemen. Het is de perfecte reisgenoot voor de handzame D-SLR's in DX-formaat met hoge resolutie van Nikon.

Diagonale kijkhoed (min): 44°
Diagonale kijkhoek max: 44°
Diameter: 7 cm
Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,3 m
Gewicht: 200 g
Kleur van het product: Zwart
Lengte: 5,25 cm
Lens type: Groothoeklens
Lens vatting: Nikon F-mount
Lichtsterkte Lens: 1,8
Maat filter: 5,2 cm