Nikon Z fc + Nikkor DX 16-50 SL + DX 50-250

€ 1.369,00 

Levertijd: 1-2 weken

Productnummer: 4960759907912

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Nikon Z fc + Nikkor DX 16-50 SL + DX 50-250"
Nikon Z fc + 16-50 VR + 50-250 VR-kit
Wissel van groothoekopnamen naar teleopnamen met deze kit met twee zoomobjectieven. De kit bevat de Z fc-systeemcamera plus twee intrekbare zoomobjectieven. Het NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR-objectief is geschikt voor zowel groothoek- als portretopnamen. Het NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR-objectief dekt een bereik van normaal tot tele. Beide objectieven stellen stil scherp, waardoor dit een uitstekende kit is voor zowel video's als foto's.
 
 
Specificaties
Megapixels: 20,9 MP, Type beeldsensor: DX CMOS, Maximale beeldresolutie: 5568 x 3712 Pixels. ISO gevoeligheid (max): 51200. Brandpuntbereik: 16 - 50 mm. Wi-Fi. Video 4K Ultra HD, Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 7,5 (3.0"), Touchscreen. Beeldzoeker: Elektronisch. PictBridge. Gewicht: 390 g. Kleur van het product: Zwart/zilver
 

Ons erfgoed. Jouw creativiteit.
In de Z fc komen het klassieke Nikon cameraontwerp en de innovatieve technologie van de Z-serie samen voor een uitmuntende beeldkwaliteit en een pure, authentieke stijl. Waar en wat je ook vastlegt, van foto's tot video's tot vlogs. Geef je creativiteit in de toekomst een boost met de lichte DX-formaat systeemcamera waarmee je iconische momenten kunt vastleggen.


Gebouwd voor vandaag
De Z fc ziet er weliswaar uit alsof deze zo uit de jaren 80 komt, maar het robuuste frame van een magnesiumlegering zorgt ervoor dat deze systeemcamera gereed is voor vandaag. De camerabody is in elk opzicht stevig, maar ook licht en gemakkelijk om mee te nemen. Draag de camera hangend aan je schouder en bereid je voor op bewonderende blikken van voorbijgangers.

 

Iconische momenten in natuurgetrouwe details
De Z fc heeft niet alleen een iconisch uiterlijk. Dankzij de hogeresolutiesensor en het grote automatische lichtgevoeligheidsbereik van ISO 100-51.200 biedt deze camera je dag én nacht een uitmuntende scherpte en helderheid en schitterende details. Met het vloeiende, snelle autofocussysteem kun je opnamen maken met maximaal 11 bps. Je opname lukt altijd, hoe vluchtig de actie ook is.
 
 
De juiste opname bij elk licht
Iconische momenten wachten niet op het perfecte licht en de Z fc doet dat ook niet. Dankzij het grote ISO-bereik en de AF bij weinig licht kun je opnamen blijven maken bij zonsondergang.
 
Filters en effecten
Er zijn 20 ingebouwde Creatieve Picture Controls voor foto's en video's die allemaal tijdens de opname in real-time zichtbaar zijn. Pas eenvoudig de intensiteit aan op je visie.
 
Vrienden en familie
Fotografeer je portretten? Oogdetectie AF vindt snel de ogen van je onderwerpen (mensen, maar ook katten en honden) en houdt deze scherp in beeld, zelfs als ze bewegen.
 
 
Meesterlijke video's
Je kunt 4K/UHD-video bij 30p opnemen of dagelijkse momenten veranderen in epische momenten door slow motion-videobeelden in Full HD vast te leggen. Je kunt ook foto's maken tijdens filmen en dramatische 4K-time-lapse-opnamen in de camera maken.
 
 
Intrigerende hoeken
Met de kantelbare monitor met touchscreen en een hoge resolutie kun je gemakkelijk opnamen maken vanuit de hoek die je wilt. Als je de monitor naar voren draait, wordt automatisch de zelfportretstand op de camera geactiveerd. Perfect voor zowel filmen als selfies maken.
 
 
Levendige vlogs
Fantastische inhoud verdient het om er ook fantastisch uit te zien. Met de Z fc krijg je een ongekende scherpte en een flatteuze scherptediepte. Gebruik de camera voor interviews of draai de kantelbare monitor naar jezelf voor perfect gekaderde opnamen waarbij je rechtstreeks in de camera kijkt.
 
Streamen als een professional
Onderscheid je met je livestreams van de rest door middel van prachtige video's. Ga live en laat je van je beste kant zien met de Z fc en de gratis software Nikon Webcam Utility.
 
Gemakkelijk beelden delen
Je hoeft vanuit de SnapBridge-app slechts eenmaal verbinding te maken met de Z fc. Vervolgens kun je foto's en video's handmatig of automatisch overzetten, zodat je ze gemakkelijk kunt delen of er een back-up van kunt maken.
 
Opladen via USB
Je kunt je Z fc via USB⁶ opladen (met de camera uit) of voeden. Dat is handig als je gedurende langere perioden binnenshuis wilt fotograferen of tijdens het opnemen van een time-lapse-video.

 

 

Beeldscherm: TFT
Brandpuntbereik: 16 - 50 mm
Breedte: 135,5 mm
Compatibele geheugenkaarten: SD,SDHC,SDXC
Diepte: 43,9 mm
Gewicht: 395 g
Hoogte: 93,5 mm
ISO-gevoeligheid: 100,200,400,800,1600,3200,6400,12800,25600,51200,Auto
Kleur van het product: Zwart
Maximale beeldresolutie: 5568 x 3712 Pixels
Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels
Megapixels: 20,9 MP
Type beeldsensor: CMOS