Panasonic Lumix DMC-TZ80 zilver

€ 299,00 

Levertijd: 1-2 werkdagen

Productnummer: 5025232837458

Enkele voordelen

 • 6 Dagen per week geopend
 • Fysieke winkel
 • Gratis verzonden v.a. €99
 • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Panasonic Lumix DMC-TZ80 zilver"

De Panasonic Lumix DMC-TZ80 compactcamera in de kleur zilver is een krachtpatser in zakformaat. Dankzij zijn krachtige 30x zoom Leica lens brengt het alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames.

De 18,1 MP High Sensitivity MOS-sensor en Venus Engine zorgen ervoor dat u ook in slecht verlichte omgevingen prachtige foto' en video's kunt maken. Verbazingwekkende 4K video's zelfs. En dankzij de 4K technologie in de TZ80, kunt u met de 4K Photo functie een korte video maken in 30 fps en daarna het beste fotomoment selecteren.

De TZ80 biedt veel fotografische mogelijkheden en is daarbij uiterst compact. Dit is de ideale compactcamera voor iedereen die graag reist en daarbij zoveel mogelijk beelden in een hoge resolutie vastlegt.

Kenmerken van de Panasonic Lumix DMC-TZ80

 • 18,1 MP MOS-sensor
 • Leica DC Vario-Elmar lens
 • 30x optische zoom
 • Lensring voor optimale handmatige controle
 • 4K video en 4K foto
 • Beeldstabilisatie over 5 assen
 • Live View Finder
 • WiFi-connectiviteit

Hoge-snelheidsautofocus met DFD-technologie

De Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) technologie van Panasonic berekent direct de afstand tussen de objecten in het kader en drijft de focus van de lens in een snelle, continue beweging aan. Dit systeem zorgt voor snellere AF-snelheden tot wel 0,1 seconden en een snelheid voor burst-opnamen met AFC van 5 fps. Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

De 4K Live Cropping

Door de opname in 4K direct te converteren naar Full HD, is het mogelijk om vanuit een vaste positie mooie stabiele panning opnames te maken, wat vooral ideaal is bij nachtopnames. Tevens is het mogelijk om geleidelijk en stabiel in te laten zoomen op een onderwerp zonder dat de zoom knop bedient wordt, doordat het kader zich naar het onderwerp verplaatst, zelfs als deze zich niet in het midden van het beeld begeeft.

Post Focus

Stelt u zich voor dat u precies kunt beslissen wat u wilt scherpstellen, zelfs nadat u de foto genomen hebt. De Post Focus functie op de Lumix TZ80 geeft u de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scène vast, bekijk het beeld en raak een deel van de foto aan dat u scherp wilt stellen. Het is eenvoudig, handig en allemaal beschikbaar op deze fotocamera.

Live View Finder

Soms maakt fel zonlicht zelfs de helderste camera schermen moeilijk om te zien. De TZ80 is daarom voorzien van een Live View Finder die automatisch aangaat als u de camera naar uw oog brengt, zodat u alle details ziet en de perfecte opname kan maken.

Beeldscherm: LCD
Beeldsensorformaat: 1/2.3"
Brandpuntbereik: 4,3 - 129 mm
Breedte: 112 mm
Compatibele geheugenkaarten: SD,SDHC,SDXC
Diepte: 38 mm
Gewicht: 240 g
Hoogte: 64 mm
ISO-gevoeligheid: 80,100,200,400,800,1600,3200,6400,Auto
Kleur van het product: Zilver, Zwart
Maximale beeldresolutie: 4896 x 3672 Pixels
Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels
Megapixels: 18,1 MP
Optische zoom: 30x
Type beeldsensor: MOS