Pentax KS-2 zwart + DAL 18-50WR

€ 499,00 

1 week levertijd

Productnummer: 27075289277

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Pentax KS-2 zwart + DAL 18-50WR"

Leg al uw belevenissen vast met de Pentax K-S2 Zwart + DA 18-50mm. Deze spiegelreflex camera beschikt over WiFi waarmee u makkelijk uw afbeeldingen kunt delen op social media, of u bladert lekker door uw foto's op uw smartphone of tablet. Het maken van prachtig scherpe foto's was nog nooit zo makkelijk. Dit komt door de 20 mp CMOS sensor, de Prime MII beeldprocessor en het gebrek aan anti-alias filter. De Pentax K-S2 kan uit zichzelf de helderheid verbeteren (ideaal voor een duidelijker weergave van texturen) en beschikt over een geavanceerde HDR modus. UIteraard mag een 3.0"  kantelbaar LCD-scherm niet ontbreken. 

Tekenend voor Pentax is hun robuustheid. De Pentax K-S2 digitale spiegelreflexcamera is weerbestendig gebouwd. 

Complete kit, mét waterdicht objectief

Het Pentax DA 18-50mm f/4.0-5.6 DC WR RE objectief is geschikt voor Pentax DSLR's met een APS-C formaat sensor. Het objectief heeft een intrekbaar ontwerp waardoor deze zeer kort in lengte is op het moment dat u deze niet in gebruik hebt. Combineer dit met het zoombereik van 18 tot 50mm en u hebt een compact objectief dat u voor verschillende gelegenheden in uw fototas kunt stoppen!

Een robuust objectief
Met een totaalbereik van 18-50mm en een 'All Weather' constructie kunt u met de Pentax DA 18-50mm f/4.0-5.6 DC WR RE alle kanten op. De All Weather constructie bevat tien verzegelingen die de invloed van spatwater en stof op de behuizing minimaliseren. De Super Protect coating beschermt de elementen tegen eventuele beschadigingen zoals krassen. De beeldkwaliteit is bovendien in iedere situatie uitstekend te noemen dankzij het optische ontwerp met asferische lenselementen en de Pentax HD-lenscoating.

Beeldkwaliteit en scherpstelling
De asferische elementen waarborgen de scherpte van rand tot rand over het gehele zoombereik. De HD-coating van Pentax beperkt het ontstaan van schaduwbeelden en lensflares zodat uw opnames contrastrijk en kleurgetrouw zijn. Het diafragma is opgebouwd uit zeven afgeronde bladen voor een zachte weergave van onscherpe delen in een opname. Zo kunt u extra aandacht op uw onderwerp leggen. De automatische scherpstelling van de DA 18-50mm f/4.0-5.6 is soepel en stil. Het quick-shift scherpstelsysteem maakt het mogelijk om snel om te kunnen schakelen naar handmatig scherpstellen.

Beeldscherm: TFT
Brandpuntbereik: 18 - 50 mm
Breedte: 122,5 mm
Compatibele geheugenkaarten: SD,SDHC,SDXC
Diepte: 72,5 mm
Gewicht: 618 g
Hoogte: 91 mm
ISO-gevoeligheid: Auto
Ingebouwde flitser: Ja
Kleur van het product: Zwart
Maximale beeldresolutie: 5472 x 3648 Pixels
Maximale videoresolutie: 1920 x 1080 Pixels
Megapixels: 20,12 MP
Type beeldsensor: CMOS