Acties & Ringfoto folders

 deze webpagina houden wij alle acties van de diverse leveranciers bij.
Ook als er een Ringoto folder met scherpe aanbiedingen loopt kunt U hem hier vinden

Ringfoto-Hekkert-online-folder-week-37-klein

 

 _____________________________________________________________________________________________

 

 Panasonic Lumix DC-GH5S 

new_panasonicGH5S

De Panasonic Lumix DC-GH5S systeemcamera is een camera voor het maken van foto's en video's.
De camera heeft een zeer hoge gevoeligheid en videobeeldkwaliteit ontworpen en ontwikkeld voor professionele filmmakers.
Dankzij de nieuwe Digital Live MOS-sensor met Dual Native ISO-technologie en Venus Engine processor worden zelfs de donkerste delen van het beeld natuurgetrouw weergegeven en wordt ruis volledig onderdrukt. Met de GH5S is het nu mogelijk om 4K 60p/50p video-opnames te maken in Cinema 4K (4096x2160) beeldkwaliteit. Daarnaast kunnen 4:2:2 10-bits opnames worden gemaakt, waardoor kleuren nog getrouwer worden weergegeven. Bovendien is er geen tijdslimiet voor het opnemen van Full HD- en 4K-video's.

Belangrijke kenmerken van de Panasonic Lumix DC-GH5S body:
10.2 megapixel, Cinema 4K (4096x2160) 60p en Full HD 1080/240p video, 4:2:2 10-bits opnames , V-LogL & Hybrid Log Gamma (HLG)
Dual Native ISO-technologie, OLED digitale zoeker, autofocus van 0,07 seconden & Bluetooth & WiFi.

 

Panasonic Camcorders  HC-VXF1 & VX1

new_panasonicVX-1-VXF-1

De Panasonic HC-VXF1 is een camcorder met een hoge kwaliteit Leica lens met 25mm groothoek tot 600mm telezoom (24x zoom).
De lens bied een hoge resolutie en contrast en effecten als lansflare en ghosting worden geminimalisserd.
De nieuwe BSI MOS-sensor zorgt in combinatie met de lichtsterke f/1.8 Leica-lens voor indrukwekkend mooie beelden,
ook in omstandigheden met weinig licht.

De optische beeldstabilisator van de Panasonic HC-VXF1EG bestaat uit drie technologieën, namelijk de 5-assige HYBRID O.I.S.+,
het Ball O.I.S.-systeem en de Adaptive O.I.S.

Met Cinema Like Effect zijn opnametechnieken mogelijk die worden gebruikt bij het maken van speelfilms, zoals Slow & Quick Video, Slow Zoom, Slow Motion Video en Dolly Zoom. Deze compacte 4K camcorder biedt hiermee leuke mogelijkheden voor het maken van video's met een bioscoopeffect. Daarnaast ziet u in deze 4k camera's veel professionele instellingen terug waaronder manual focus, variabele witbalans.
De Panasonic HC-VXF1 is tevens uitgerust met een kantelbare zoeker. 

 

Panasonic DMC-TZ200

new_panasonic-TZ-200

Dankzij zijn lichte gewicht en 15x optische zoom is deze supercompacte TZ200 de ultieme camera voor onderweg en op vakantie!
Deze compactcamera is voorzien van een ingebouwde 24mm groothoek Leica lens en een grote 1” MOS-sensor wat zorgt voor super gedetailleerde en hoge kwaliteit beelden. Naast hoge kwaliteit foto’s kunt u ook video’s maken in 4K Ultra HD kwaliteit op 30fps.

De nieuw ontwikkelde zoeker is groter en helderder en biedt naast het maken van tele-opnames ook voordelen bij fotograferen in zonlicht en het vastleggen van snelbewegende onderwerpen. De camera beschikt naast vele verschillende 4K features over een nieuwe creatieve 4K Photo sequence compositie functie, waarmee als het ware een slow-motionopname in één beeld gevangen wordt. Dit levert de meest creatieve en unieke beelden op! 

_________________________________________________________________________________________________ 

 

 Panasonic Lumix G80Panasonic-G80_1200x 

De Panasonic G80
De G80 is een aantrekkelijke camera voor enthousiaste foto/videograven.
Licht in gewicht,stof en spatwaterdicht, draai en kantel aanraakscherm.
Uitstekende  kwaliteit van stilstaande beelden, 4K video 5-assige stabilisatie zorgt voor eenvoudig fotograferen uit de hand.
Voorzien van post focus en heeft een stille sluiter.
Simpel gezegd, deze camera zou met gemak aan de behoeften van velen moeten voldoen.

 Panasonic Lumix GH5

 Panasonic-GH5_foto-Hekkert85a4370f017618 

De Panasonic Lumix GH5

De GH-5  is het vlaggenschip van de spiegelloze camera’s van Panasonic  die meer op video dan stilstaande beelden is gericht. Het robuuste lichaam is stof en spatwaterdicht, 5-assige beeldstabilisatie in de body. En kan gecombineerd worden met stabilisatie in de lens. De camera beschikt over een Ultrahoge resolutie digitale zoeker en een Draai kantel LCD scherm. Het heeft een verbeterd DFD-systeem dat onderwerpen bij 9 fps kan volgen en 225 scherpstelpunten biedt. Videomogelijkheden waaronder Post Focus, Focus Stacking en kan 4K/60p beeldmateriaal opnemen. De camera kan gebruik maken van Lumix thether wat inhoud dat u de camera kan aansluiten aan u laptop of pc. Verbind u camera met een Thether Pro usb-c kabel en installeer de Panasonic Thether software dan kan u op een groot scherm duidelijker zien wat u doet, en de volledige bediening de camera overnemen.

 

De Panasonic Lumix G9

 Panasonic-G9_Foto-Hekkert8

Panasonic Lumix G9 

De G9 is een snelheidsgeoriënteerde camera die meer op foto dan videois gericht.
Uitgerust met een ingebouwde beeldstabilisatie van maximaal 6,5 stops en een bijgewerkte versie van de Dfd AF-systeem.
De camera kan continu opnemen met maximaal 20 fps bij continu-AF en 60 fps bij enkele AF met behulp van de elektronische sluiter.
Een nieuwe hoge resolutiemodus verschuift de sensor om 80MP-foto's te maken, hoewel deze het best geschikt is voor stationaire onderwerpen.
De body van magnesium legering is stof en spatwaterdicht en heeft een draai kantel touchscreen en een  grote elektronische zoeker van hoge resolutie.
De G9 heeft twee SD-kaartsleuven, die beide ultrasnelle UHS-II-media ondersteunen. Het legt UHD 4K-video vast met een snelheid tot 60p / 150Mbps.
Een hoge snelheidsmodus komt uit bij 180 fps in Full HD en 60 fps in 4K. De G9 kan ook 6K- of 4K-foto's maken met de functie met dezelfde naam.
* Verbeterde gebruiksvriendelijkheid van power save LVF

 

 

 

 

Laatst bekeken