Acties & Ringfoto folders

Hier houden wij alle acties van de diverse leveranciers bij.
Ook als er een Ringoto folder met scherpe aanbiedingen loopt kunt U hem hier vinden

WEB_OLYMPUS_WINTER_PROMOTIE_2018

 Banner-X-Serie-Winter-Cashback-2018-866x385

WEB_CANON_HERFSTPROMO_FOTO_HOFMA-aspx

 SonyWintercashback_actiebanner555x292px

 

 

 

 

 

800x

  

 _____________________________________________________________________________________________

     

 

Panasonic G9Panasonic-G9_functies-cashback800x_bewerkt-3

 

Panasonic Lumix DC-G9 
 
De G9 is een snelheidsgeoriënteerde camera die meer op foto dan video is gericht.
De camera kan continu opnemen met maximaal 20 fps bij continu-AF en 60 fps bij enkele AF met behulp van de elektronische sluiter.De 6k foto functie maakt het mogelijk om 30 frames van 18MP vast te leggen.
Een nieuwe hoge resolutiemodus verschuift de sensor om 80MP-foto's te maken, hoewel deze het best geschikt is voor stationaire onderwerpen. 
Vergeleken met de voorgangers heeft de G9 een compleet nieuwe body van magnesium legering, is hij stof en spatwaterdicht en freeze proof. Heeft hij Een fijne handgrip en draai kantel touchscreen en een grote elektronische zoeker van hoge resolutie met een grotere eye cup.Met in het menu 30 handige toegewezen functies. 
Voorzien van moderne draadloze verbindingen.Bluetooth v4.2 (laag energie verbruik)enWifi 2.4 & 5 GHz en verschillende snelheden (welke verbinding er wordt gebruikt ligt aan het land).
Door het gebruik van de wifi verbinding kan je gebruik maken van de het op afstand bedienen van de camera en transporteren van naar de telefoon en zelfs naar een tv draadloos. Eenmaal verbonden zijn de mogelijkheden groot. Manueel focus,diafragma,witbalans,lichtmeter mode, en veel meer.
 
 
NIEUW!! Panasonic LX100MII

Panasonic_LX100m2x1200_bewerkt-4 

Lumix DC-LX100 II digitale camera van Panasonic voorzien van een nieuwe beeldsensor van 17MP die gedetailleerde stilstaande beelden produceert en schitterende 4K-video op 24 of 30 fps vastlegt.

Met zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en een compact ontwerp verbetert deze zijn voorganger met behoud van veel van zijn meest geliefde kwaliteiten. De ingebouwde Leica DC Vario-Summilux-lens heeft een zoombereik van 24-75 mm (35 mm equivalent) ) en een helder f / 1.7-2.8 diafragmabereik, waardoor het meer dan geschikt is voor een opnamen in situaties bij weinig licht. Volledige handmatige controle over belichting via de draaiknoppen op de camera zorgt voor meer creatieve vrijheid. Voorzien van een hoge kwaliteit elektronische zoeker en het 3-inch LCD-aanraakscherm kan u makkelijk instellingen aan passen en autofocus bedienen.

Grote sensor! een exclusieve LUMIX Four Thirds 17MP multi-aspect-sensor die 1,6 keer groter is dan het weergavegebied van een 1-inch sensor. Four Thirds biedt een breder dynamisch bereik en minder ruis bij weinig licht met hoge ISO-instellingen.

De sensor ondersteunt meerdere beeldverhoudingen. Door gebruik te maken van effectieve pixels over een groot gebied geeft de camera u toegang tot 4: 3, 3: 2,16: 9 en 1:1 zonder dat de brandpuntsafstand verandert. Met een speciale schakelaar op het lensvat kun je intuïtief schakelen tussen de beeldverhoudingen en geniet je van volledige compositieopnames.

 

 

Laatst bekeken