Garantie & verzekering

Garantie

Van uw nieuwe apparatuur wilt u natuurlijk jarenlang plezier hebben.
Daarom vindt u bij ons als foto-speciaalzaak uitsluitend gerenommeerde foto- videomerken.
Als foto-vakman staan begrippen als service en garantie hoog in het vaandel. 

Ringfoto Service Totaal Plan

Alle nieuwe apparatuur valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie, dat is een bepaalde periode garantie op eventuele fabricagefouten.

Maar met het Ringfoto Service Totaal Plan heeft u echter nog meer zekerheid!

Hiermee is elke beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten, waterschade of verkeerd gebruik, ook bij eigen schuld, 100% gedekt. Maar ook verlies, inbraak en diefstal is hiermee 100% bij ons verzekerd.

Tevens is met dit Ringfoto Service Totaal Plan de garantie termijn 3 jaar lang. Dit is de meest UITGEBREIDE dekking

In alle gevallen waar sprake is van een defect, beschadiging, verlies, inbraak of diefstal van uw verzekerde apparatuur wordt u schadeloos gesteld.

Wordt u, bijvoorbeeld, het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit het hotel, dan dekt deze verzekering de schade, waar ter wereld u zich ook bevindt! Ook diefstal vanuit uw woning is natuurlijk verzekerd. En uiteraard is ook schade door een defect of een plotseling van buiten komend onheil gedekt.
Wel is het zo, dat u natuurlijk altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen.


Nieuwwaarde dekking (bij diefstal en schade)

De verzekering voorziet, in ieder geval van schade, ook bij totaal verlies, gedurende de gehele verzekeringstermijn in een nieuwwaarde regeling. Indien herstel economisch niet meer verantwoord is, dan wel indien er sprake is van verlies of diefstal, wordt de oorspronkelijke aanschafwaarde beschikbaar gesteld voor de aanschaf van nieuwe aparatuur bij ons. Bij schade of  totaal verlies, is er een eigen risico van toepassing van 10% van het schadebedrag, met een minimum van € 15. en een maximum van € 50.

Ook accessoires

Bij het Ringfoto Service Totaal Plan zijn gelijktijdig met de apparatuur aangeschafte accessoires, van handgreep tot statief, van etui tot videokoffer, tegen verlies, inbraak en diefstal mee te verzekeren. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Welke apparatuur

In principe komt alle nieuwe apparatuur in aanmerking.

Dus alle foto- en videocamera’s, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers en accessoires.

service_totaal_plan-300x121

Laatst bekeken