Garantie & verzekering

Garantie

Van nieuwe apparatuur wil je natuurlijk jarenlang plezier hebben, daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie op de meeste foto- en videocamera's.

Ringfoto Service Totaal Plan

Alle nieuwe apparatuur valt onder de normale leveranciersgarantie (of onze 5 jaar garantie), dat is een garantie op eventuele fabricagefouten, maar met het Ringfoto Service Totaal Plan heb je echter nog meer zekerheid! Hiermee is elke beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten, water of verkeerd gebruik – ook bij eigen schuld – gedekt.

In alle gevallen waar sprake is van een defect of beschadiging van jouw verzekerde apparatuur word je schadeloos gesteld.

Ringfoto Service Totaal Plan Premium

Heb je liever ook je apparatuur verzekerd tegen roof/inbraak (ook uit gesloten voertuig)? Kies dan voor Ringfoto Service Totaal Plan Premium. Dat is alles dat Ringfoto Service Totaal Plan dekt plus een wereldwijde dekking tegen roof/inbraak.

Nieuwwaarde dekking (bij diefstal en schade)

De verzekering voorziet, in ieder geval van schade, gedurende de gehele verzekeringstermijn in een nieuwwaarde regeling. Indien herstel economisch niet meer verantwoord is, dan wel indien er sprake is van verlies of diefstal, wordt de oorspronkelijke aanschafwaarde beschikbaar gesteld voor de aanschaf van nieuwe aparatuur bij ons. Bij schade of diefstal, is er een eigen risico van toepassing van € 30.

Ook objectieven en flitsers

Bij het Ringfoto Service Totaal Plan zijn gelijktijdig met de apparatuur aangeschafte objectieven en flitsers mee te verzekeren. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Welke apparatuur

Er zijn verschillende combinaties mogenlijk:
- Foto-/videocamera
- Foto-/videocamera + één objectief + één flitser
- Foto-/videocamera + twee objectieven

service_totaal_plan-300x121

Laatst bekeken