Fotografie

In onze studio kunt terecht voor het laten maken van een mooie portretfoto. 

Van één of meerdere personen, maar ook grote groepen.

We hebben een aantal voorbeelden in de winkel hangen om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden. Foto’s op lokatie behoren tot de mogelijkheid. Allereerst maken we een serie foto’s, welke op een proefvel afgedrukt worden.

Dit om u zelf de leukste/mooiste foto uit te laten zoeken.


Het printen gebeurd

in eigen huis, tot formaat 100×300 cm, op de nieuwste apparatuur, dus het echte “warme bakker” gevoel.
Ook voor Canvas en op Glas. Voor inlijsten met of zonder passe-partout, helpen we graag, om er iest heel moois van te maken.
Grote formaten veredelen we gratis op een PVC laag, bij het inlijsten.
Professioneel fotograferen, door de vakvrouw/man, je zult versteld staan van het resultaat en bedenk iedereen is fotogeniek.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Van je huwelijksdag wil je natuurlijk ieder moment kunnen herinneren en opnieuw beleven. Een bruidsreportage is de perfecte manier om de mooiste dag van je leven vast te leggen. Daarom kies je voor een “echte” vakfotograaf, een met ervaring en een die op de hoogte is van de nieuwste technieken en de laatste kneepjes kent. In de winkel, bij onze fotograaf, liggen diverse voorbeeld albums, die u vrijblijvend kunt inzien. Hiermee kunnen we goed aangeven wat of we met jullie wensen kunnen maken. Samen met de fotograaf bespreek je vooraf hoe je wilt dat de dag gaat verlopen en kunnen alle wensen door genomen worden. Allerlei zaken zoals de locatie, keuze van het album en eventuele speciale wensen komen aan bod. De locatie kan heel klassiek en romantisch zijn of juist extreem modern. Voor een bruidsreportage zijn er vele keuze mogelijkheden. Naast buiten fotografie, is het mogelijk een reportage te laten maken in onze fotostudio of op een binnenlocatie. Als het regent kan er dus uitgeweken worden. Zelfs een combinatie van binnen en buiten is mogelijk. Het album wordt volledig verzorgd door ons afgeleverd, naar keuze ingeplakt of digitaal samengesteld, uiteraard in de stijl die bij jullie past.

Kom ook eens kijken naar onze nieuwe digitaal samengestelde albums of maak een afspraak met een van onze fotografen. 

Kijkt u ook op onze fotografie impressies

PASFOTO’S

Wij maken officiële goedgekeurde pasfoto’s, klaar terwijl u wacht. Of u deze nu nodig heeft voor het rijbewijs, paspoort, identiteitsbewijs, OV-kaart, 65+ pas, treinkaart of zomaar om weg te geven. Bij ons bent u aan het juiste adres. Natuurlijk met de zekerheid dat uw pasfoto voldoet aan de strengste eisen en met tevredenheidsgarantie. Met andere woorden; we maken de pasfoto net zo vaak tot u geheel tevreden bent over het resultaat. Doorlopend kunt u gebruik maken van onze actie 2e set voor de halve prijs!