Panasonic Lumix DC-G9 Body Zwart

€ 999,00 

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 Werkdagen

Productnummer: 5025232873555

Enkele voordelen

  • 6 Dagen per week geopend
  • Fysieke winkel
  • Gratis verzonden v.a. €99
  • Groot assortiment top merken
Productinformatie "Panasonic Lumix DC-G9 Body Zwart"

De camera voor de gepassioneerde fotograaf

De missie van natuurfotograaf Joakim Odelberg is om de ongelooflijk levendige wildernis van Madagaskar te documenteren, de adembenemende pracht vast te leggen en tegelijkertijd bepaalde bedreigde diersoorten onder de aandacht te brengen. De LUMIX G9 is de perfecte partner voor zijn reis en maakt het mogelijk om de onvoorspelbare natuur moeiteloos vast te leggen – het ideale antwoord op alle spontane kansen en uitdagingen die zich voordoen. 

De natuur in al haar glorie

De LUMIX G9 neemt adembenemende foto's en zit boordevol innovatieve functies. Hij beschikt over een 20,3 megapixel digital Live MOS-sensor zonder low-pass filter zodat je altijd je inspiratie de vrije loop kunt laten.

Focus op wat belangrijk is, hoe snel het ook gaat.

Nieuwe DFD-Auto Focus met Burst-modus zodat er niets tussen u en uw beeld kan komen. Met geavanceerde trackingprestaties en 20fps in continue AFC-modus kan de focus in slechts 0,04 seconden scherpstellen en alle bewegingen continu volgen. Zo kun je het meeste halen uit al die vluchtige kansen die in een oogwenk verschijnen en verdwijnen – zoals een hagedis die zijn tong uitsteekt!

Ongeëvenaarde prestaties binnen handbereik

Als je geen tijd hebt om een statief op te stellen en alleen met de hand kunt werken, zorgt de Dual Image Stabilisation(I.S.) (5-assige 6.5 F-stopcompensatie) ervoor dat de beeldkwaliteit niet beïnvloed wordt. Zo kun je altijd spontaan te werk gaan, welke passie je ook volgt. Dankzij de compacte lens kun je ook op afstand fotograferen, zelfs met een telelens, zonder tijd te verspillen aan voorbereidingswerk.

Mis nooit meer een fotomoment met 6K Photo

Voor natuuropnames kun je altijd rekenen op de onvoorspelbaarheid van wat er ook om de hoek schuilt. Met de 6K Photo-functie leg je altijd het onverwachte vast door een reeks van 30 beelden per seconde op te nemen – en vervolgens de beste opname te exporteren als een JPEG van maximaal 18 megapixel.

Mis nooit meer een fotomoment met 6K Photo

Voor natuuropnames kun je altijd rekenen op de onvoorspelbaarheid van wat er ook om de hoek schuilt. Met de 6K Photo-functie leg je altijd het onverwachte vast door een reeks van 30 beelden per seconde op te nemen – en vervolgens de beste opname te exporteren als een JPEG van maximaal 18 megapixel.

Hoge resolutiemodus. Wanneer het formaat er wel degelijk toe doet

Wanneer je grotere beelden wilt vastleggen, bijvoorbeeld voor kunstdrukken, kun je aan de slag met de hoge resolutiemodus van de camera, waarmee je Raw+JPEG-beelden van tot wel 80 megapixel kunt opnemen. Om de beste resultaten te krijgen, moet het onderwerp gewoon even stilstaan – zo krijg je een ongelooflijk gedetailleerd en rijk beeld.

Eerst zien, dan vastleggen

Met de grote 0,83x live OLED-zoeker (met een framerate van 120fps) heb je de touwtjes in handen en worden lastige situaties, zoals bijvoorbeeld tegen de zon in moet fotograferen, kinderspel. Door te wisselen tussen de drie vergrotingsmodi kun je erop rekenen dat de opname altijd perfect scherpgesteld is.

Een camera waarop je kunt rekenen

Bij opnames in diverse en uitdagende omgevingen is betrouwbaarheid essentieel. Om die reden werd de LUMIX G9 ontworpen om zowel vorst-, spat- en stofbestendig als bestand tegen de meest uiteenlopende zware omstandigheden te zijn. En wat functionaliteit betreft, biedt hij alles wat je nodig hebt en meer, inclusief opladen via USB, dubbele SD-kaartsleuven met snelle UHS-II/V90-kaartcompatibiliteit, joystick, status-LCD en grote ergonomische greep.

Beeldscherm: LCD
Breedte: 136,9 mm
Compatibele geheugenkaarten: SD,SDHC,SDXC
Diepte: 91,6 mm
Gewicht: 658 g
Hoogte: 97,3 mm
ISO-gevoeligheid: 100,200,400,800,1600,3200,6400,12800,25600
Kleur van het product: Zwart
Maximale beeldresolutie: 5184 x 3888 Pixels
Maximale videoresolutie: 3840 x 2160 Pixels
Megapixels: 20,3 MP
Type beeldsensor: Live MOS

Orginele panasonic tele objectieven

Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4.0-6.3 ASPH Power OIS
Met het Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4.0-6.3 ASPH Power OIS objectief beschik je over onbegrensde mogelijkheden voor het vastleggen van alles wat er om je heen gebeurt en dat in een compacte en lichtgewicht behuizing. Leg elk moment op foto en/of als video vast met de Lumix 4K technologie. Met de krachtige optische beeldstabilisatie heb je elk onderwerp, of dit nu ver weg of dichtbij is, gemakkelijk in beeld en leg je deze haarscherp vast.   Leica DG lens voor een hoogwaardig optiek De Panasonic 100-400mm maakt gebruik van Leica lenzen die je verzekeren van ultieme optische kwaliteit en prestaties. Dankzij het geavanceerde ontwerp geniet je van foto's met een uitstekende helderheid over het hele beeld. Omdat vervormingen worden voorkomen, maak je nauwkeurige en zeer scherpe foto's. Met de Panasonic Vario-Elmar 100-400mm heb je absoluut een objectief in handen voor het verkrijgen van professionele opnames.   Altijd de scherpste foto's en video's Door de krachtige optische beeldstabilisatie leg je zorgeloos en spontaan elk onderwerp ultrascherp vast. De Power O.I.S. is een doorontwikkeling van Mega O.I.S. en compenseert onmiddellijk elke ongewenste camerabeweging of trilling die kan ontstaan tijdens het fotograferen. Hierdoor leg je elke scène levensecht en met onbewogen contouren vast zonder dat je een statief nodig hebt en daarnaast is het ideaal in situaties met weinig licht. Met de Video Support heb je alles wat je nodig hebt om video's te maken met je Lumix camera. Diafragmawijzigingen worden soepel en zonder plotselinge wijzigingen in de belichting uitgevoerd. Bovendien is het objectief zeer stil en zorgt de zeer goede autofocus voor uitstekende video's in 4K kwaliteit, waarbij scherpstellen zeer belangrijk is.   Geschikt voor alle MFT camera's De Panasonic 100-400mm f/4.0-6.3 bestaat uit 20 lenselementen in 13 groepen. Daartussen zitten een aantal asferische en extra low dispersion elementen voor een maximale beeldkwaliteit en een minimum aan flare. Daarnaast is dit objectief voorzien van een ingebouwde zonnekap die je kunt in - en uitschuiven. Gemonteerd op een Micro Four Thirds camera geeft het objectief een zoombereik van maar liefst 200-800mm in kleinbeeldequivalent.   Robuuste en weerbestendige constructie Het Panasonic Lumix DG Vario-Elmar 100-400mm f/4.0-6.3 ASPH Power O.I.S. objectief beschikt over een spatwater- en stofbestendige constructie die robuust genoeg is voor zwaar gebruik. Het lenssysteem wordt beschermd tegen zand, regen en nog veel meer, uiterst geschikt voor natuur- en sportfotografen die veel in het veld en op locatie werken. Kenmerken van de Panasonic Vario-Elmar 100-400mm f/4.0-6.3 ASPH High-speed 240fps autofocus en focus limiter Voorzien van een krachtige optische beeldstabilisatie Geschikt voor Micro Four Thirds systeemcamera's Ingebouwde zonnekap en roterende statiefkraag Afgerond diafragma met negen lamellen Weerbestendige constructie

€ 1.399,00

Panasonic Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II POWER O.I.S.
De Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4-5.6 II O.I.S. is een gebruiksvriendelijk zoomobjectief dat u kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. De brandpuntsafstand van 45mm (vergelijkbaar met een 35 mm camera: 90 mm) om indrukwekkende close-ups te maken. Voor onderwerpen ver weg gebruikt u de 200mm brandpuntsafstand (vergelijkbaar met een 35 mm- camera: 400 mm). De lens is voorzien van een stevige en duurzame constructie die sterk genoeg is om zelfs zwaar gebruik in slechte weersomstandigheden te doorstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen, kou en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. De optische beeldstabilisatie (OIS) technologie die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor geweldige foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld. Deze technologie compenseert camerabewegingen en trillingen die ontstaan tijdens het fotograferen. U bent dus niet alleen verzekerd van veelzijdigheid, maar ook van stabiliteit. Kenmerken van de Panasonic Lumix G Vario 45-200mm F4-5.6 II O.I.S. Lensconstructie: 16 elementen in 13 groepen (3 ED-lenzen) Kortste scherpstelafstand: 1 m Geschikt voor close-ups en telefotografie Video Support voor optimale videobeelden Optische beeldstabilisatie Ondersteunt 5-assige Dual I.S. 2 Bestand tegen spatwater, stof en vorst

€ 368,00

Panasonic G Vario 100-300mm f/4-5.6 II Power OIS
Bij het Panasonic Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II objectief zijn de AF-volgprestaties bij het zoomen verbeterd, dankzij de snelle frameanalyse bij het scherpstellen. In tegenstelling tot zijn voorganger, is het Panasonic objectief stof- en spatwaterbestendig en daardoor te gebruiken in slechte weersomstandigheden. Dit zijn de sterke punten van de Panasonic 100-300mm: Optimale compatibiliteit met Panasonic Lumix G-camera's   Extreem-groot zoombereik van 100 tot 300mm Beeldstabilisatie Hoge optische kwaliteit Contrast-AF ondersteuning Telezoom en verbeterde beeldstabilisatie Breng onderwerpen in de verte dichterbij door het extreem-grote zoombereik van de Panasonic 100-300mm. Gebruik de telezoomlens voor het fotograferen van sporters, vogels en wilde dieren. Beeldstabilisatie In situaties met weinig licht en wanneer je volledig bent ingezoomd behaal je uitstekende, scherpe resultaten dankzij de POWER O.I.S. beeldstabilisatie, zelfs als je relatief lange sluitertijden gebruikt. Elke trilling tijdens het fotograferen wordt direct gecompenseerd door de beeldstabilisatie.   Hoge optische kwaliteit Het uitgebreide optische ontwerp bevat 17 lenselementen, waaronder een extra-lage dispersie glaselement. Dit element reduceert chromatische aberraties, zodat je met de Panasonic Lumix G Vario 100-300mm een optimaal en contrastrijk eindresultaat hebt met natuurlijke kleuren en een goede scherpte. Het ontstaan van flares en schaduwbeelden wordt geminimaliseerd door deze elementen met een meerlaagse coating. Het diafragma is opgebouwd uit zeven afgeronde bladen wat zorgt voor vloeiende overgangen tussen scherpe en onscherpe delen.    Contrast-AF ondersteuning Het compacte Panasonic Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II objectief ondersteunt het bijzonder snelle contrast-AF systeem van Panasonic Lumix G Micro systeemcamera's. Dit systeem maakt onder meer gebruik van Gezichtsherkenning Pro. Met deze functie herkent de camera personen en stelt vervolgens automatisch de scherpstelling en de belichting daarop in. Scherpstellen kan al vanaf anderhalve meter afstand van jouw onderwerp! Kenmerken van de Panasonic 100 300 lens Reductie van flares, schaduwbeelden en reflecties Verbeterde beeldstabilisatie voor scherpe resultaten in elke situatie Vloeiende overgangen tussen scherpe en onscherpe delen Compact ontwerp van maar 520 gram Stof- en spatwaterbestendig Video Support voor het opnemen van video's

€ 579,00